Krstarenje morem

35 €  / po osobi

Vožnja brodom

PANORAMA PETROVAC I BUDVA
PLAVA ŠPILJA
BOKOKOTORSKI ZALIV
FISHING TOUR
FISH PICNIC
CIJENA: NA UPIT


Panorama - panoramski obilazak Budvanskog akvatorijuma u trajanju od 2  sata. 
Polazak iz Marine Budva obalom pored Slovenske, Becicke plaze zatim Kamenova, Przna, Kraljicine I Kraljeve plaze pravimo krug oko Svetog Stefana gde pravimo  pauzu za fotografisanje.
Nakon Svetog Stefana nastavljamo oko  ostrva Sveti Nikola prema plazi Jaz.
U povratku obilazimo plaze Mogren 1, Mogren 2, Ricardovu glavu I oko Starog grada Budve se vracamo u marinu.
CIJENA: 35 € po osobi. Minimum 10 osoba


Panorama - swimming tour u trajanju od 3 sata sa pauzama za kupanje na atraktivnim lokacijama kao što je ostrvo Sveti Stefan, pećine kod ostrva Sveti Nikola i Jaza.
CIJENA: 45 € po osobi. Minimum 10 osoba


Fishing tour traje najmanje 3 sata. Polazak je u ranim jutarnjim satima npr. 6 ujutru. Uz pomoc GPS–a i sonara idemo na pozije na kojima se obično lovi riba. Lovi se dok brod stoji  sa štapovima na samom dnu a za mamac koristimo  gambore ili lignje. Pozicije na kojima lovimo su podvodni grebeni, potopljeni brodovi i avioni. Obično se lovi širun, skuša, arbun, kanjac, pauk. Ulovljenu ribu možemo spremiti na brodu ili u jednom od lokalnih restorana.
CIJENA: na upit


PLAVA ŠPILJA – U trajanju od 5 do 8 sati.  Obilazimo Stari grad Budvu, plaže Ričardova glava, Mogren 1 i 2, Jaz, Trsteno kao i plažu Ploče nakon koje izlazimo na otvoreno more. Obilazimo crkvicu SV. Nikole, pećinu Krekavica i dolazimo do divlje uvale Carevića potok do koje se moze doći jedino brodom gdje i pravimo pauzu za kupanje. Nastavljamo otvorenim morem prema Plavoj pećini gdje ponovo pravimo veliku pauzu. Sem Plave Špilje obilazimo i Crnu pećinu kao i tunele u neposrednoj blizini. U povratku pravimo pauzu za kupanje po želji gostiju. Takođe u povratku možemo obići novi turistički kompleks sa marinom Luštica bay, Plave horizonte i malo ribarsko selo Bigova gdje postoji mogućnost ručka u restoranu čiji vlasnik svako jutro lovi ribu sa svoja dva sina.
CIJENA: 90 € po osobi. Minimum 10 osoba


Petrovac – u trajanju od 4 - 5 sati. Polazak iz Marine Budva obalom pored Slovenske, Bečićke plaže, zatim Kamenova, Pržna, Kraljičine i Kraljeve plaže pravimo krug oko Svetog Stefana gdje pravimo  pauzu za fotografisanje zatim i kupanje. U nastavku prolazimo pored nudističke plaže Crvena Glavica, plaže Galija, Drobni pjesak, rijeke Reževića, rta Skočiđevojke gdje se mogu vidjeti vojni bunkeri, zatim Perazića do i Petrovac gdje pravimo pauzu između dva ostrva Katic na kojem je sagrađena crkva. U povratku obilazimo ostrvo Sveti Nikola, plaže Mogren 1 i 2, Ričardova Glava i Stari grad Budva.
CIJENA: 70 € po osobi. Minimum 10 osoba

 

Fishpiknik – traje 5 - 6 sati. Nakon što goste upoznamo sa kartom Budvanskog akvatorijuma krećemo u panoramski obilazak. Pravimo pauze na atraktivnim lokacijama, plažama, pećinama nakon čega idemo u neku od divljih uvala gdje se prirpema ručak. Dok se ručak priprema gosti plivaju, rone, skaču, pecaju, voze pedalbord. 
CIJENA:  na upit

 

Bokokotorski zaliv – cjelodnevni izlet u trajanju od najviše 8 sati. 
Obilazimo Stari grad Budvu, plaže Ričardova glava,  Mogren 1 i 2, Jaz, Trsteno kao i plažu Ploče nakon koje izlazimo na otvoreno more. Obilazimo crkvicu SV. Nikole, pećinu Krekavica i dolazimo do divlje uvale Carevića potok do koje se može doći jedino brodom, gdje i pravimo pauzu za kupanje. Nastavljamo otvorenim morem prema ulazu u Bokokotorski zaliv. Obilazimo Plavu Špilju, ostrvo Mamula i Žanjice gdje postoji mogućnost ručka koji je neophodno rezervisati. U nastavku nailazimo na Rose i potkope (tunele) koji su služili kao skloniste podmornicama za vrijeme rata. Plovimo dalje i prolazimo pored uzgajališta školjki (dagnji i kamenica) kao i kroz najuzi dio zaliva nakon čega dolazimo do ostrva Gospa od Škrpjela u Risnu, prolazimo pored uzgajališta ribe i obalom idemo prema Kotoru kao krajnjoj tačci. Predlog je da nakon obilaska Starog Grada Kotor povratak bude minibusem iz razloga sto je put kopnom u trajanju od pola sata u odnosu na 3.5 sata morem.
CIJENA: 95 €  po osobi. Minimum 10 osoba

  • Petrovac
  • Budva
  • Kotor
  • Bokokotorski zaliv

Kontakt informacije