Barselona & krstarenje zapadnim Mediteranom

840 €  / po osobi

27.10. - 02.11.2023.

RASPRODATO

 

Grupno putovanje avionom - Barselona sa krstarenjem Mediteranom brodom Msc Seaview

Đenova, Palma de Majorka, Barselona, Marsej sa organizovanim avionskim prevozom, vodičem, svim transferima, noćenjem u Barseloni već od 840 €.

Dan Dolazak Odlazak Luka
28.10.2023. - 19:00h Barcelona, Spain
29.10.2023. 07:00h 17:00h Marseille, France
30.10.2023. 08:00h 19:00h Genoa (Portofino), Italy
31.10.2023. - - Dan na moru
01.11.2023. 07:00h 19:00h Palma de Mallorca, Spain
02.11.2022. 08:00h   Barcelona, Spain

 

27.10.2023. BUDVA – TIRANA – BARSELONA

Sastanak putnika u 12h na dogovorenom mjestu. Transfer do Tirane. Avio let Tirana – Barselona u 18:30h. Dolazak u Barselonu u 21:20h. Transfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

 

28.10.2023. BARSELONA -  UKRCAJ NA KRUZER
Doručak. Nakon doručka slijedi obilazak Barselone u pratnji vodiča: brdo Monjuic - na kojem se nalazi Olimpijski prsten, Olimpijski stadion, vidikovac Mirador. Prolazak kroz ulicu Paseo de Gracia gdje se nalaze fascinantne Gaudijeve kuće Casa Batlo i Casa Mila. Obilazak Sagrada Familie - arhitekta Fransesk de Paula del Viljar je počeo gradnju 1882. godine. Nakon njegove smrti je radove nastavio Antonio Gaudi, tada mladi arhitekta. Sve prvobitne planove je promijenio. Posvetio je čak 40 godina svog života tom projektu i nije ga završio. Vidjećemo i staro gradsko jezgro Gotska četvrt – većina građevina u toj četvrti je izgrađena u srednjem vijeku, ali se u njoj može naći i ne mali broj građevina koje datiraju još iz vremena Rimljana - Catedrala, zgrada Opštine... Slobodno vrijeme u centru grada. Odlazak u luku i ukrcaj na brod. Isplovljavanje broda je u 19h.

 

29.10.2023. MARSEJ
Dolazak 07:00h – Polazak 18:00h 
Marsej je beskrajno šarmantan i moderan lučki grad, drugi po veličini nakon Pariza. Panoramski obilazak istorijskog centra grada: Stara luka, glavna ulica Kanebijer – poznata po tome što je u njoj 1934. godine ubijen kralj Aleksandar I Karađorđević, Gradska kuća, Bazilika Notre Dame de la Garde – rimsko – vizantijska bazilika, izgrađena u 19. vijeku. Nalazi se na najvišoj tački grada odakle se pruža veličanstven pogled na grad i Lionski zaliv. Slobodno vrijeme. Po završetku izleta povratak na brod. Noćenje

30.10.2023. ĐENOVA / PORTOFINO
Dolazak 08:00h – Polazak 19:00h
Odlazak na poludnevni fakultativni izlet za Portofino. Portofino se nalazi usred maslinjaka, vinograda i čempresa, nekadašnji ribarski gradić koji je tokom srednjeg vijeka bio sjedište đenovljanske trgovačke flote. Krajem 19. vijeka u Portofino dolaze bogati industrijalci koji ovom gradiću daju svoj  pečat u vidu luksuznih vila i građevina. Obilazak srednjovjekovne crkve San Đorđo i odlazak do istoimenog zamka i ako produžimo živopisnom stazom ka južnom vrhu ugledaćemo simbol grada svetionik Punto Kapo sa kojeg se pruža pogled na zaliv. Slobodno vrijeme. Odlazak u luku u Đenovi i ukrcaj na brod. Noćenje.

 

31.10.2023. DAN NA MORU

 

01.11.2023. PALMA DE MALLORCA 
Dolazak 0:00h – Polazak 19:00h
Fakultativni izlet "PALMA DE MAJORKA I VALLDEMOSSA" Nedaleko od Palme, u ruralnom i brdskom predjelu ostrva, smjestilo se živopisno selo Valldemossa. Stare kamene kuće u kontrastu sa zelenim maslinjacima, hrastovima i bademima i plavim nebom, čine ovo selo posebno idiličnim, prepuno šarma davnih vremena. Valldemossa je idealno mjesto za predah u nekom od kafića i terasa. Palma de Majorka je najveći i glavni grad autonomne regije Balearska ostrva. Gotička Katedrala de la Seu iz XIII vijeka nalazi se unutar zidina Starog grada, na mjestu gdje je još u vrijeme Rimljana postojalo naselje i utvrđenje. Odmah pored se nalazi i nekadašnja palata kraljeva Majorke, a danas je to Kraljevska palata Almudaina koja je zvanična rezidencija Kralja Španije za ljetnje ceremonije. Prošetajte popločanim uličicama, trgovima i skrivenim dvorištima u gradu koji uz sunce, plaže i zabavu, nudi i autentičan doživljaj mješavine Afrike i Evrope na slavnom mediteranskom ostrvu. Majorka je poznata po Majorica biserima, a najslavniji ostrvljanin je Rafael Nadal - "Bik sa Majorke".


02.11.2023. BARSELONA
Dolazak 08:00h
Iskrcaj sa broda. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i shopping.  Mogućnost organizovanja posjete Akvarijumu. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrome. Transfer do aerodroma. Let za Tiranu je u 21:30h.
Slijetanje u Tiranu u 23:50. Transfer do Budve. Kraj programa.

 

OPIS BRODA:
MSC Seaview je noviji brod kompanije MSC porinut 2018. godine, uz cijenu izgradnje od oko 700 miliona eura. Brod je dugačak 323m i ima kapacitet od oko 4500 putnika i oko 1400 članova posade. Brod je dizajniran tako da ste istovremeno bliži i moru i suncu kao nikad prije. Jedinstvena promenada, koja gotovo da dodiruje okean, okružuje cio brod i omogućava vam veoma lak pristup restoranima, bazenima i staklenoj kuli sa veličanstvenim pogledom. Ovaj ploveći grad ima čak devet restorana u kojima kuvaju renomirani kuvari, ali i vrlo fleksibilni raspored - jer vam je 20 časova dnevno otvoren švedski sto, pa vaše obroke možete prilagođavati samo svom vremenu.
MSC kompanija dolazi iz Italije, a to znači da vrlo cijene hranu i da im je ona i stil života. Zato je na brodu MSC Seaview akcenat stavljen na vrhunsku gastronomiju, bilo da je riječ o morskoj hrani, slatkišima, francuskoj kuhinji, do nevjerovatnih gastronomskih čarolija u režiji inovativnog šefa Roy-a Yamaguchi-ja. MSC brodovi su sinonim za italijanski dizajn i eleganciju i predstavljaju vrhunac tehnologije i udobnosti koja se može pružiti putniku na krstarenju. MSC Seaview nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: restorani, bazeni, teretana, sportski tereni... Za najmlađe, odvojen je poseban dio samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište, diskoteka, kazino, barovi i saloni. U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellnes centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje od sauna i turskih kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje do sobe za masažu. 

 

CIJENE ARANŽMANA PO OSOBI:

840€ smještaj u unutrašnoj kabini
950€ smještaj u prozorskoj kabini
1050€ smještaj u balkonskoj kabini

*  DOPLATA ZA 1/1 KABINU - 100%

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Povratni avio let Tirana - Barselona - Tirana
 • Svi transferi do aerodroma i do luke ukrcaja/iskrcaja
 • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
 • Jedno noćenje sa doručkom u Barseloni u hotelu sa 3/4*
 • Čekirani prtljag do 20kg 
 • 6-dnevno krstarenje na brodu MSC Seaview (kabine na brodu sa tuš/WC, klimom, sefom, TV, fen); puni pansion sa raznovrsnim jelima, kafa i čaj, užina, kapetanova gala večera sa posebnim menijem, bazeni, đakuzi, fitness centar, noćni klub, pozorište, peškiri, biblioteka, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga
 • Lučke takse u iznosu od 120,00€ i aerodromske takse

CIJENA ZA DJECU DO 18 GODINA U KABINI SA DVOJE ODRASLIH:

- UNUTRASNJA KABINA - 560 EUR

-PROZORSKA KABINA -   570 EUR

-BALKONSKA KABINA -    580 EUR

 

OBAVEZNA DOPLATA NA BRODU:

 • Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu 60,00 € po osobi za čitavo krstarenje i 30 € za djecu od 2 – 13 godina.
 • Napojnice se po novom pravilu koje je uvedeno od 1. Jula placaju u agenciji prije putovanja

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Individualni troškovi
 • Fakultativni izleti (Marsej, Palma de Majorka, Portofino)
 • Lična potrošnja (alkoholnih i svih drugih pića, koje naručujete u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstvene tretmane i tretmane ljepote, frizerskog salona, telefonskih poziva i internet)
 • Zdravstveno osiguranje – 10 €

 
NAPOMENE:

 • Sve odredbe i pravila tokom krstarenja definisana su pravilinkom brodara MSC cruises
 • Brodar zadržava pravo promjene programa krstarenja i ostale promjene usled nepredviđenih okolnosti po međunarodnim propisima o plovidbi i prevozu putnika morima.
 • Ogranizator putovanja zadržava pravo izmjene programa putovanja u slučaju nepredviđenih okolnosti.
   
 • Barselona
 • Marsej
 • Đenova
 • Portofino
 • Palma de Majorka

Pošaljite upit