Prag

470 €  / po osobi

20.06. - 23.06. 27.06. - 30.06.

Prag sa posjetom Drezdenu, polazak iz Tivta avionom 

Cijena važi za prijave do 10.03.

ZBOG OGROMNOG INTERESOVANJA NOVI POLASCI

20.06. - 23.06.2024.  - HOTEL CITY CENTRE 3*  - 480 €

27.06. - 30.06.2024.  - HOTEL IFL 3* -  470 €

GRUPNI ARANŽMAN SA VODIČEM

 

Program putovanja:

 

1. Dan / Četvrtak / TIVAT – PRAG

Sastanak putnika na aerodromu u Tivtu u 10:00h. Polijetanje aviona za Prag u 11:30h. Dolazak u Prag 13:10h. Po dolasku slijedi transfer do hotela. Nakon kraćeg odmora, slijedi organizovani obilazak grada: Vaclavske namesti sa spomenikom Sv. Vaclava, Obecni dum i Prašna brana, Staromestske namesti, Tynova crkva, stara Gradska kuća, Astronomski sat – Orloj, spomenik Janu Husu… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

 

2. Dan / Petak / PRAG

Doručak. Dan predviđen za slobodne aktivnosti i dodatni obilazak Praga: Obilazak praškog dvorca Hradčani, posmatranje smjene straže ispred Predsjedničke palatekatedrale Sv. Vita sa kapelom Sv. Vencislava i grobnicama čeških kraljeva, Stare kraljevske palateVladislavove dvoranebazilike Sv. Đorđa i Zlatne ulice, čiji izgled neizmijenjen od XVI vijeka i u kojoj živio Franc Kafka. 

Slobodno vrijeme ili odlazak na fakultativno dvočasovno krstarenje Vltavom.. Plovidba pored Karlovog mosta, Praškog dvorca, Parlamenta, Narodnog pozorišta... Slobodno vrijeme.Povratak u hotel. Noćenje.

 

3.Dan / Subota /  PRAG – DREZDEN

Doručak.  Slobodan dan u Pragu ,ili fakultativni izlet za Drezden. Drezden je glavni grad njemačke savezne države Saksonije, u dolini rijeke Elbe- Labe, na 20 km od granice sa Češkom. Zbog svog izuzetnog kulturno-istoijskog značaja poznat je pod imenom Firenca na Elbi, a čuven je po građevinama iz doba baroka i umjetničkim zbirkama. Posjeta ovom gradu, uz pratnju vodiča, započinje upravo od obale rijeke sa Katedralom tj. dvorskom rimokatoličkom crkvom, Semper operom i palatom Cvinger koja je sastavljena iz paviljonskih kompleksa samih reprenzetativnih primjera barokne arhitekture, zatim slijedi posjeta protestanskoj Bogorodičinoj  crkvi- Frauenkirche ( ponosno obnovljena do detalja poslije neviđenog stradanja grada u II svjetskom ratu u kojem je bezmalo 90 % svih njegovih građevina bilo do temelja uništeno), zid saskih vojvoda (igrom slučaja tokom sačuvan u cjelosti)... Poslije obilaska, slobodno vrijeme za šetnju i šoping. Povratak u Prag u ranim večernjim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

4. Dan / Nedelja / PRAG – TIVAT

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Polazak ka aerodromu u dogovoreno vrijeme. Polijetanje aviona iz Praga u 13:50h, sa dolaskom u Tivat u 15:30h. Kraj programa.  

 

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

 • 3 noćenja sa doručkom u Pragu u hotelu sa 3* (u 1/2 i 1/3 sobama)
 • Avionska karta na relaciji Tivat – Prag – Tivat
 • Uračunat veliki kofer od 23 kg + ručni od 7 kg
 • obilasci prema programu putovanja
 • usluge vodiča
 • organizacioni troškovi

 

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • fakultativni izleti (Drezden –  Krstarenje Vltavom sa ručkom)
 • lokalna boravišna taksa – ukupno 7.5€ (plaća se na recepciji hotela)
 • međunarodno putno i zdravstveno osiguranje – 10 €

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 150 € a zadnju ratu 7 dana prije putovanja
 • plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika

 

 

 • Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE MONTESOL TRAVEL SA BROJEM LICENCE 320 IZDATE OD MINISTARSTVA TURIZMA I ODRZIVOG RAZVOJA i sastavni su dio ugovora o putovanju.

 

Kontakt informacije