Pariz u junu

575 €  / po osobi

10.06. - 14.06.2023.

FIRST MINUTE CIJENA ZA PRIJAVE DO 15.05.2023.


AVIO PREVOZ SA TAKSAMA + HOTEL + TRANSFERI + VODIČ
 
Program putovanja:


1. DAN / SUBOTA – 10.06.2023. / PODGORICA – PARIZ /Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici kod šaltera informacija u 18h. Slijedi prijava na let. Let je predviđen u 20h h. Dolazak u Pariz u 22:35h. Transfer do hotela. Nocenje.

 

2. DAN / NEDELJA – 11.06.2023. / PARIZ

Doručak. Polazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Veliki bulevari, crkva Madlena, Trg Opere, Trg Vandom, ulica Rivoli, Trg Konkord, Burbonska palata, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, palata Šajo, Ajfelova kula, Marsovo polje, Vojna škola, kompleks Invalida sa velelepnom Crkvom kupole… Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti. Naveče mogućnost fakultativnog odlaska na večernje krstarenje rijekom Senom (odlazak i povratak metrom) gdje se pred Vama smjenjuju najljepši mostovi Pariza. Noćenje.
 


3. DAN / PONEDELJAK – 12.06.2023. / VERSAJ – LUVR

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet “Versajski dvorac”. Ovaj ogromni dvorski kompleks okružen prostranim parkom – sa fasadom od 570 m i oko 1840 prostorija, najveći i najraskošniji u Evropi - izgrađen je i dograđivan po nalogu i željama Luja XIV (1643 – 1715) sa idejom glorifikacije Francuske i njene monarhije. “Kralj sunce” koji je, od svoje pete godine, formalno bio na prestolu 72 godine a faktički upravljao Francuskom pet i po decenija, okupljao je u Versaju vrhunske umjetnike svoga vremena koji su kontinuirano radili na proširenju i uljepšavanju dvorca i vrtova. Versajski dvorac je pretvoren u Francuski istorijski muzej (1837) i proglašen dijelom svjetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Povratak u Pariz. Slobodno vrijeme za ručak. Nakon toga odlazak na fakultativnu posjeta kraljevskom dvorcu i muzeju Luvr. Započet kao vojno utvrđenje krajem 12. veka, Luvr je postao kraljevska rezidencija krajem 14. veka. Odlike pravog raskošnog dvorca ukrašenog umetničkim delima dobio je tokom vladavine Fransoa i u prvoj polovini 16. veka. Posle Francuske Revolucije pretvoren je u muzej (1793). Danas, 219 godina posle ustanovljenja, ima reputaciju najslavnijeg i najbogatijeg muzeja u svetu sa kolekcijom od oko 300.000 umetničkih predmeta koju nikada niko nije video u celosti. U osam odeljaka izloženo oko 35.000 eksponata, od praistorije do sredine 19. veka, koje svakodnevno obiđe preko 20.000 posetilaca. Tokom posjete Luvru vidjeće se: temelji prvobitnog Luvra, najpoznatija skulptorska remek-dela antičkog doba “Miloska Venera” i “Nika Samotračka”, zatim galerija “Mediči” sa čuvenim Rubensovim ostvarenjima, “Mona Liza” i galerija italijanskog renesansnog slikarstva kao i galerija francuskog slikarstva 19. vijeka sa monumentalnim kompozicijama. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel metroom. Noćenje.

 

4. DAN / UTORAK / 13.06.2023. / DIZNILEND

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Diznilenda – najvećeg, najpoznatijeg i najposjećenijeg zabavnog parka u Evropi a ujedno je i najveće turističke atrakcije Francuske. Nalazi se na 35 kilometara od centra Pariza. Brojne atrakcije za sve uzraste ispuniće sva očekivanja, za najmladje: Alisa u zemlji čuda, zamak uspavane ljepotice, Petar Pan… a za najhrabrije: kuća straha, Indijana Jones, Space Mountain, putovanje na mjesec… Uživajte u čarobnom svijetu mašte. Povratak u hotel i slobodno vrijeme. Noćenje.

 

5. DAN / SRIJEDA– 14.06.2023. / PARIZ - PODGORICA

Doručak. Napuštanje hotela i transfer do aerodroma  Let za Podgoricu je u 14:25h. Dolazak u Podgoricu u 16:55h. Kraj putovanja.
 

U CIJENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: 

 • Avio prevoz na relaciji Podgorica – Pariz (Orly) – Podgorica sa uračunatim avio taksama;
 • Ručni prtljag: 1 komad do 10 kg (55cm x 40cm x 25 cm),
 • Transferi od aerodroma do hotela i obratno;
 • Usluga cetiri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Parizu,
 • Usluga pratioca / vodiča za obilaske po programu,
 • Usluga najma autobusa za razglede po programu,
 • Organizacioni troškovi.

 

U CIJENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: 

 • Veći – čekirani prtljag od 15kg, 20kg ili 25kg (može se doplatiti u agenciji do 5 dana pred polazak)
 • Fakultativni troškovi i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju (prijava i plaćanje izleta se vrši do 20 dana pred polazak);
 • Lokalna turistička taksa – plaća se na recepciji hotela.
 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (može agencija da obezbijedi – 10€); 

* Napomena: Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi iznosi 150 € za svo vrijeme boravka
 
 NAČIN PLAĆANJA:

 • mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 250€ a zadnju ratu 15 dana prije putovanja
 • mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod banaka


Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE MONTESOL TRAVEL SA BROJEM LICENCE 320 IZDATE OD MINISTARSTVA TURIZMA I ODRŽIVOG RAZVOJA i sastavni su dio ugovora o putovanju.

Za ovo putovanje minimalni broj prijavljenih putnika je 25. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza aranžmana najkasnije sedam dana prije polaska.

 

 • Pariz
 • Diznilend

- Organizator putovanja je Montesol Travel, licenca broj 320 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.

- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

- Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

- Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

- Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

- Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

- Ko želi uzeti dodatni kofer (čekirani prtljag) do 23 kg, dužan je to uraditi uz doplatu u agenciji najkasnije do pet dana pred let ( na aerodromu je skuplje )

- AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA

PUTNIK JE OBAVEZAN DA PROVJERI DUZINU VAZENJA PUTNIH ISPRAVA I INFORMISE SE O VIZNOM REZIMU ZEMLJE U KOJU PUTUJE

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Pošaljite upit