OHRID - LJETO 2019
  • Listing

Prevoz : autobus
Trajanje aranžmana: 02.08.-07.08.2019

                                                                   OHRID – LJETO 2018
                                                                   Cijena: 90€ - 6 DANA
                                                                    02.08.-07.08.2019
                                                            (PREVOZ + SMJEŠTAJ + VODIČ)OHRID se nalazi na krajnjem jugu Makedonije. Biser Makedonije i cijelog Balkana, najstarije jezero na Balkanu, grad istorije i jedna od kolijevki pravoslavne duhovnosti. Zahvaljujući svojim osobenostima grad Ohrid i Ohridsko jezero proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Poslednjih nekoliko godina se neprimjetno nametnuo kao destinacija koja okuplja sve veći broj mladih ljudi iz regiona. Postale su nezaboravne novogodišnje noći doživljene na obalama prelijepog jezera. Pored toga izleti i niske cijene vanpansionske potrošnje su definitivno prevagnule da mladi u potpunosti uživaju na Ohridu i da se zadovoljni vrate svojim kućama.
 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN /02.08.2018. / PODGORICA - OHRID

Polazak iz Podgorice ispred Delta City u 23:45h udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko Albanije (Božaj, Skadar, Tirana...) sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

2. DAN / 03.08.2019 / OHRID

Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u vilama. Slobodno vrijeme za odmor. Oko 14:00 časova okupljanje grupe na trgu kod spomenika Svetog Klimenta i odlazak na razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida u pratnji lokalnog vodiča: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Nakon obilaska slijedi slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima.

3.DAN /04.08.2019 / OHRID
Slobodan dan za individualne aktivnosti, odmor i kupanje na plazi.  Uveče organizovan fakultativni kolektivni izlazak grupe u nacionalnom restoranu, gdje ćete uživati uz bogatu makedonsku trpezu i muzički program. Noćenje.

4.DAN / 05.08.2019 / OHRID - AQUAPARK
Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Struge, u Akva park hotela Izgrev. Slobodno vrijeme. Povratak u Ohrid. Slobodno vrijeme. Noćenje.
 

5. DAN / 06.08.2019 / OHRID - SVETI NAUM - BILJANINI IZVORI

U 11:00 časova okupljanje kod Ohridske banke (kružni tok) i odlazak na fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora.  Noćenje.

6. DAN / 07.08.2019. / OHRID - PODGORICA

Napuštanje smještaja i okupljanje grupe kod Ohridske banke (kružni tok) u 10.00h i polazak za Tiranu. Po dolasku u Tiranu predviđen je obilazak tržnog centra “TEG”. Slobodno vrijeme za šoping. Nakon toga polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj putovanja !

 

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Prevoz autobusom turističke klase                                        

- cetiri noćenja u vilama u centru grada

- Obilaske prema programu putovanja,

- Usluge turističkog vodiča i pratioca grupe

 

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Fakultativni izlet Sveti Naum i Biljanini Izvori 10,00 EUR, Aqua park hotela Izgrev - 15 eur

- Večera 15,00 EUR

- Putno zdravstveno osiguranje

* licenca Ministarstva turizma broj 320

Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Montesol Travel koji su sastavni dio programa putovanja
MINIMUM ZA REALIZACIJU JE 40 PUTNIKA 


PARTNERI
  • www.filiptravel.rs/
  • www.1atravel.rs
  • www.costacruise.com
  • www.alitalia.com
  • www.airserbia.com
  • montenegroairlines.com
  • www.msckrstarenja.com
  • www.turkishairlines.com