MAGIČNA TOSKANA - NOVA GODINA 2019
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing

Prevoz: autobus
Trajanje aranzmana: 29.12.-03.01.2019

        

MAGICNA TOSKANA -NOVA GODINA 2019

BOLONJA   – FIRENCA – SAN GIMIGNANO – SIENA
SHOPPING

CIJENA : 170€  199€ 
29.12.2018. – 03.01.2019.
PREVOZ, HOTEL SA DORUČKOM, VODIČ

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN /SUBOTA - 29.12.2018. / PODGORICA /
Okupljanje putnika kod INA pumpe sa strane tržnog centra DELTA CITY u 13:45.  Ukrcaj prtljaga u autobus i upoznavanje sa vodičem. Polazak za Italiju u 14:00. Noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor.

2. DAN / NEDELJA- 30.12.2018. / BOLONJA - MONTEKATINI /
Nastavak putovanja do Bolonje. Živahna univerzitetska Bolonja je veličanstveni srednjevjekovni grad sa renesansnim palatama. Centar grada čine dva identična trga, Madjore i Netuno. To je elegantni javni prostor koji je sa svih strana okružen srednjevjekovnim palatama. Crvenkastosmeđe građevine i ljevičarska reputacija su Bolonji doneli nadimak ’’La Rossa’’ (Crvena), dok je zbog naklonosti prema kulturnoj i obrazovnoj sferi nazvana ’’La Dotta’’ (Ucjena).  Po dolasku obilazak grada: spomenik Neptunu, bazilika San Petronio, Univerzitet Due Tori, palata Banki, Piazza Maggiore… Slobodno vrijeme. Nakon toga nastavak putovanja do Montekatinija. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i šetnju. Noćenje.
 
3. DAN / PONEDELJAK- 31.12.2018. /  FIRENCA​ /
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak za Firencu. Polazak u 08:30h. Po dolasku u Firencu slijedi odlazak do središta grada i obilazak u pratnji vodiča: Santa Maria Novella, Basilica di San Lorenzo, Palazzo Medici-Riccardi, Duomo, Battisterio, Piazza della Signoria, Loggia dei Lanzi, Palazzo Vecchio, Chiesa di Santa Croce, Ponte Vecchio. Slobodno vrijeme za individualne programe (preporuka: obilazak unutrašnjosti Palazzo Vecchio, uspon na slavnu Brunelleschievu kupolu Katedrale, posjeta Galeria dei Uffizzi). Ostatak popodneva slobodno vrijeme. Povratak u hotel u 18:30h. U 21:30h fakultativni odlazak u Firencu na DOČEK NOVE GODINE na trgovima i ulicama. Polazak iz Firence u 02:00h. Dolazak u hotel oko 03:00h. Noćenje.

4. DAN / UTORAK- 01.01.2019 /  SAN GIMIGNANO & SIENA - ČARI TOSKANE​ /
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u San Gimignano & Sienu. Naše putovanje za danas započinje kraćom vožnjom (115km) i obilaskom dva prelijepa grada, San Gimigniana i Siene. Šetnja ovim srednjevjekovnim gradom poznatim po očuvanim gradskim tornjevima podignutim za zaštitu gradskih kuća-palata (srednjovjekovni neboderi). Pauza za kafu i nastavak putovanja za Sienu. Po dolasku slijedi šetnja gradom u pratnji vodiča: Il Campo, Palazzo Pubblico, Torre di Mangia, Cappella della Piazza, Loggia della Mercanzia, Via di Citta, Palazzo Chigi-Saracini, Duomo. Slobodno vrijeme za ručak, šetnju i individualne obilaske. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN / SRIJEDA - 02.01.2019. / 
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska za Crnu Goru. Pauza za shopping u nekom od outleta. Putovanje preko Hrvatske sa usputim zadržavanjima radi odmora grupe i graničnih formalnosti.

6. DAN / CETVRTAK- 03.01.2019. / PODGORICA / 
 Dolazak u Podgoricu u poslijepodnevnim časovima. Kraj programa!

U CIJENU JE URAČUNATO:

- Prevoz autobusom na pomenutim relacijama

- Usluga  tri noćenja sa doručkom u hotelu" Picadilly" 3* u Montekatiniju

- Usluga vodiča za obilaske po programu 

- Organizacioni i ostali troškovi

U CIJENU NIJE URAČUNATO: 

- Troškovi putnog  zdravstvenog osiguranja 

-gradske lokalne takse (placaju se na recepciji hotela )

- Fakultativne posjete i ulaznice


* Napomena:
Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama
Doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi iznosi 60 € za svo vrijeme boravka 
MINIMUM ZA REALIZACIJU 40 PUTNIKA
 
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
 -mogućnost plaćanja na 4 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 70 eura a zadnju ratu 7 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod banaka


Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE MONTESOL TRAVEL SA BROJEM LICENCE 320 IZDATE OD MINISTARSTVA TURIZMA I ODRZIVOG RAZVOJA i sastavni su dio ugovora o putovanju.

NAPOMENE:

- Organizator putovanja je Montesol Travel, licenca broj 320 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja
- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
- Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje  i  konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja I sva odgovornost prelazi na njega bez prava zalbe i povracaja novca.
- Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
- Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.

 


PARTNERI
 • www.filiptravel.rs/
 • www.1atravel.rs
 • www.costacruise.com
 • www.alitalia.com
 • www.airserbia.com
 • montenegroairlines.com
 • www.msckrstarenja.com
 • www.turkishairlines.com