HOTEL ALEKSANDAR 4* BUDVA - ALL INCLUSIVE

Vrsta smjestaja: hotel
Kategorizacija: 4*
Grad: Budva

HOTEL ALEKSANDAR 4* - BUDVA - ALL INCLUSIVE USLUGA
LJETO 2021
RANI BOOKING DO 31.05.2021
CIJENA: od 53 EUR - po osobi po danu na bazi ALL INCLUSIVE USLUGE
DVOJE DJECE DO 10 GODINA GRATIS

 

HOTEL ALEKSANDAR 4* BUDVA – ALL INCLUSIVE
USLUGA:ALL INCLUSIVE 01.06.-30.06. 01.07.-30.08. 01.09.-30.09.  
Standard soba 2+1 53 67 53  
Dvoje djece do 10 godina gratis
za djecu od 10-12 godina popust 50%
 
 • Cijene su date po  osobi po danu u dvokrevetnoj sobi
 • Smjestaj je u 1/2, 1/3,  sobama
 • Minimalan broj nocenja je 3
 • Boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni i iznose  1,50 € po osobi i danu,  0,50 € po danu za djecu do 12 god. i 1,00 € po danu za djecu  12-18 god. ( placa se na recepciji hotela)
 Cijene u sobama i apartmanima su date na bazi all inclusive ponude , dnevno
Prilikom prijave je potrebno uplatiti avans u iznosu od 30% od cijene aranzmana
 


Hotel Aleksandar ima bazene sa slanom vodom i bazene sa slatkom vodom koji zadovoljavaju posebne zahtjeve. Svi bazeni u dvorištu su okruženi besplatnim ležaljkama i suncobranima kako biste više uživali na suncu. Tokom dana, gosti mogu da naruče pića, tropske koktele, i grickalice u baru “Pinea”.

Različiti animatorski programi čine vrijeme na bazenu još zabavnijim. Djeca imaju mogućnost za časove plivanja, dok starije osobe mogu besplatno da uživaju u vodenom aerobiku.

Pored bazena, igrališta i kućice za igru, roditelji se mogu osloniti na to da naši sertifikovani animatori brinu i paze na aktivnosti njihove djece.
Iskustvo nas je naučilo da, što se tiče naših gostiju koji dolaze sa porodicama, više animacije znači i više zabave. Zbog ovoga ljeti organizujemo različite vježbe i aktivnosti na otvorenom kao što su vježbe u teretani na otvorenom, časovi plesa, muzika uživo, mađioničarske predstave, takmičenja u crtanju, turniri u stonom tenisu i još mnogo toga. Sva djeca uzrasta od pet do dvanaest godina mogu da učestvuju u igrama i činimo sve da i naši ostali gosti dijele tu zabavu i smijeh.

Alternativa našim bazenima i aktivnostima na otvorenom je naš prvi "komšija", Jadransko more.

Grad Budva je poznat po mnogim vrstama pješčanih i šljunkovitih plaža gdje djeca mogu da prave dvorce od pijeska, a gdje vi možete da prikupite sitno kamenje za uspomenu i dugo sjećanje.

Kristalno čista voda učiniće kupanje jednom od vaših omiljenih aktivnosti tokom boravka, dok blizina svega toga omogućava to da za kratko vrijeme možete da otkrivate nove plaže jednu za drugom.

Najbliža i najduža plaža u Budvi je Slovenska plaža, kojoj direktno imate pristup iz našeg hotela. Takođe, možete istražiti Mogren koji je udaljen na 20 minuta šetnje. U Budvi možete pronaći i mnoge druge plaže, kao što su Jaz, Pržno, itd.

Najduža i najbliža plaža je Slovenska Plaža, do koje je omogućen direktan pristup iz hotela. Takođe imate pristup i plaži Mogren, koja je na svega 20 minuta pješke. Tu su naravno i plaže Jaz i Pržno, kao i mnoge druge plaže u Budvi koje vas čekaju da ih istražite.

 


PARTNERI
 • www.filiptravel.rs/
 • www.1atravel.rs
 • www.costacruise.com
 • www.alitalia.com
 • www.airserbia.com
 • montenegroairlines.com
 • www.msckrstarenja.com
 • www.turkishairlines.com