EGZOTIČNI DUBAI & ABU DABI U OKTOBRU
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing

Aranzman: Dubai & Abu Dabi
Prevoz: avion iz Dubrovnika
Trajanje aranzmana: 03.10.-10.10.2019

EGZOTICNI  DUBAI & ABU DABI U OKTOBRU
GRUPNI ARANZMAN AVIONOM IZ DUBROVNIKA
03.10.-10.10.2019                               
CIJENA: 599 EURA
HOTEL SA  4*   -GRAND EXCELSIOR AL BARSHA
(lokalni vodic, obilasci po programu, 7 nocenja sa doruckom u hotelu sa 4*, transferi)     
                                                                                 
NASTAVLJAMO USPJESNU TRADICIJU ORGANIZOVANJA GRUPNIH ARANZMANA ZA DUBAI                                                      

 Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima.Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.

 Program putovanja:
1 DAN.(03.10.2019) Cetvrtak- PODGORICA-ISTANBUL-DUBAI
Sastanak grupe kod Delta City u 7:45h. Transfer do Dubrovnika. Polijetanje za Dubai u 13:55. Slijetanje u Dubai u 21:25h. Transfer do hotela. Smjestaj u hotel. Nocenje.

2.DAN. (04.10.2019) Petak - Dubai
Dorucak. Odlazak na  petocasovno    razgledanje  Dubaia u pratnji vodica u podnevnim casovima tokom kojeg cete vidjeti  prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg cemo napraviti pauzu za kratku posjetu I fotografisanje, Burj Khalifa – najvisa zgrada na svijetu. Obici cemo Palm Island Jumeirah ( 8. Svjetsko čudo svijeta), Jumeirah Medinah trzni centar, Dubai marinu, najvecu marinu na svijetu.
 Slobodno vrijeme. Povratak u hotel.   Nocenje.
 
 3.DAN.(05.10.2019) Subota DUBAI - ABU DABI
Doručak .Fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dhabi u pratnji vodica. Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme.Povratak za Dubai. .  Možete posmatrati kontraste stare I nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubaia, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda... Povratak u hotel. Nocenje.

  4.DAN. (06.10.2019) Nedelja DUBAI
 Doručak .Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival Cityu, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide - veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu  Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. U večernjim satima odlazak na krstarenje - romantična plovidba tradicionalnim brodom u Dubai marini, najvecoj na svijetu uz tradicionalnu večeru (fakultativno) Nocenje.

.5.DAN.(07.10.2019) Ponedeljak DUBAI -JEEP SAFARI
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili posjeta najvisocijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi (individualan odlazak i povratak ).U poslijepodnevnim casovima (15:00h) odlazak na fakultativni izlet DZIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu. Tradicionalno, zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet automobila je maksimalno 6 osoba, a svi  vozači govore engleski jezik. Povratak u Dubai oko 21h. Nocenje

 6.DAN.(08.10.2019) Utorak DUBAI - DZIP SAFARI
 Dorucak. Slobodan dan .Vrijeme  za individualne aktivnosti i šoping  – u nekom od šoping molova  gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana kao i obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba ili posjetiti  skijaliste Ski Dubai ili provesti dan na Jumeriah beach ili u nekom od mnogobrojnih plaznih klubova koji se nalaze na plazi u blizini Dubai Marine (Barasta, Zero gravity). Slobodno vrijeme. Nocenje.

7.DAN (09.10.2019) Srijeda DUBAI - DNEVNO KRSTARENJE JAHTOM
Dorucak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogucnost organizovanja fakultativnog izleta krstarenja luksuznom jahtom oko poluostrva Palm Jumeirah, do Burj el Araba. Pauza za kupanje u trajanju od 1-2h.  BBQ rucak na brodu. Slobodno vrijeme. Nocenje.


8.DAN (10.10.2019) Cetvrtak DUBAI-DUBROVNIK-PODGORICA
Dorucak . 
Napustanje hotela. Transfer do aerodroma u Dubaiju. Let iz Dubaija za Dubrovnik je u 09:00h.   Slijetanje na aerodrom u Dubrovniku je u  13:00.  Transfer do Podgorice. Kraj programa.
 

 U CIJENU ARANZMANA JE UKLJUCENO:
-Avio prevoz Dubrovnik - Dubai - Dubrovnik sa dozvoljenih 20kg prtljaga po osobi
- Transfer od aerodroma  do hotela u Dubaiju I obrnuto
- 7 noćenja  sa  doručkom u hotelu sa   4*  "GRAND EXCELSIOR AL BARSHA" 
-poludnevni obilazak Dubaia u pratnji lokalnog vodica na nasem jeziku
-pratilac grupe iz agencije

U CIJENU ARANZMANA NIJE UKLJUCENO:
-medjunarodno putno I zdravstveno osiguranje
-aerodromske takse u iznosu od 120 eura (placaju se u agenciji)
-fakultativni izleti I ulaznice (za fakultativne izlete potrebno se prijaviti 15 dana prije polaska)
turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) - u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 5.5 USD) - po sobi po noći;
-obroci na letu

Napomene:
- Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednu sobu, pa se u tom slucaju vrši upit kod hotela
- Dodatni ležaj u dvokrevetnoj sobi se radi na upit
- Jednokrevetne sobe se rade na upit

Način plaćanja:
 -mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 300 eura, a zadnju ratu 20 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod banaka
Za ovo putovane važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Montesol travel
 
 
 


PARTNERI
 • www.filiptravel.rs/
 • www.1atravel.rs
 • www.costacruise.com
 • www.alitalia.com
 • www.airserbia.com
 • montenegroairlines.com
 • www.msckrstarenja.com
 • www.turkishairlines.com