DUBAI I ABU DABI - NOVA GODINA 2022 - SIGURAN POLAZAK

Aranzman: Dubai i Abu Dabi
Prevoz: avionom iz Tirane - direktan let
Trajanje aranzmana: 28.12.-03.01.2022

DUBAI I ABU DABI - NOVA GODINA 2022 - SIGURAN POLAZAK
28.12.-03.01.2022 
GRUPNI ARANZMAN SA DIREKTNIM LETOM IZ TIRANE
CIJENA: 799 EUR + TAKSE 

1. DAN / 28.12.2021 - UTORAK / PODGORICA - TIRANA - DUBAI /

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu. Transfer do aerodroma u Tirani. Polijetanje za Dubai u 13:40h. Dolazak na aerodrom u Dubaiju je u 22:05h (po lokalnom vremenu). Tansfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. DAN / 29.12.2021 - SRIJEDA / DUBAI - GRADSKA TURA /
Dorucak. Odlazak na  petocasovno    razgledanje  Dubaia u pratnji vodica u podnevnim casovima tokom kojeg cete vidjeti  prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg cemo napraviti pauzu za kratku posjetu I fotografisanje, Burj Khalifa – najvisa zgrada na svijetu. Obici cemo Palm Island Jumeirah ( 8. Svjetsko čudo svijeta), Jumeirah Medinah trzni centar, Dubai marinu, najvecu marinu na svijetu.Slobodno vrijeme. Povratak u hotel.   Nocenje.

3. DAN / 30.12.2021 - ČETVRTAK / DUBAI / ABU DABI
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti u Dubaiju ili fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dhabi (Ukoliko bude dozvoljeno zbog Covid mjera). Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme. Možete posmatrati kontraste stare i nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubaia, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda... Povratak u hotel. Noćenje.


4. DAN / 31.12.2021 - PETAK / DUBAI /
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival City-ju, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide - veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. Priprema za doček Nove godine. SREĆNA NOVA 2022 GODINA! Noćenje.

5. DAN / 01.01.2022 - SUBOTA / DUBAI - ABU DABI /

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival Cityu, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide - veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu  Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. U večernjim satima odlazak na krstarenje - romantična plovidba modernom jahtom u Dubai marini, najvecoj na svijetu uz tradicionalnu večeru (fakultativno) Nocenje.

6. DAN / 02.01.2022 - NEDELJA / DUBAI /BURJ KALIFA /  JEEP SAFARI /
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili posjeta najvisocijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi (individualan odlazak i povratak ).U poslijepodnevnim casovima (15:00h) odlazak na fakultativni izlet DZIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu. Tradicionalno, zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet automobila je maksimalno 6 osoba, a svi  vozači govore engleski jezik. Povratak u Dubai oko 21h. Nocenje

7. DAN / 03.01.2022 - PONEDELJAK / DUBAI - TIRANA - PODGORICA /
Doručak ( Lanč paket). Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma u Dubaiju. Let iz Dubaija za Tiranu je u 09:35h. Slijetanje na aerodrom u Tirani je u 12:40h. Transfer do Podgorice.  Kraj programa.
 

U CIJENU ARANZMANA JE UKLJUČENO:

 • Avio prevoz Tirana – Dubai – Tirana ( direktan let) kompanijom “Fly Dubai”
 • 7 kg ručnog prtljaga i 20 kg čekiranog prtljaga po osobi
 • Transfer iz Podgorice do aerodroma u Tirani i obrnuto
 • Transfer od aerodroma do hotela u Dubaiju i obrnuto
 • 6 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4*
 • Poludnevni obilazak Dubaia u pratnji lokalnog vodiča na našem jeziku
 • Usluge pratioca grupe / vodiča

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • Aerodromske takse (podložne promjenama) – 145,00 EUR
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa Covid pokrićem ( Može obezbijetiti agencija)
 • Fakultativni izleti i ulaznice (za fakultativne izlete potrebno se prijaviti 20 dana prije polaska)
 • Turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) – u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 4,00 EUR) – po sobi po noći;

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 20 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.


 


PARTNERI
 • www.filiptravel.rs/
 • www.1atravel.rs
 • www.costacruise.com
 • www.alitalia.com
 • www.airserbia.com
 • montenegroairlines.com
 • www.msckrstarenja.com
 • www.turkishairlines.com