BUDIMPESTA I BEČ - NOVA GODINA 2019
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing

Aranzman: Budimpesta i Bec
Prevoz: autobus
Trajanje aranzmana: 29.12.-03.01.2020
 

  BUDIMPEŠTA – BEČ -NOVA GODINA 2020
6 DANA
CIJENA: 209 € za prijave do 15. Oktobbra
29.12.-03.01.2020
(PREVOZ, SMJEŠTAJ, VODIČ)

 
PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN / NEDELJA - 29.12.2019. / PODGORICA
Sastanak grupe na parkingu kod Delte u 15:45h. Polazak autobusa za Budimpeštu u 16h. Vožnja preko Zlatibora, Beograda sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe...

2. DAN / PONEDELJAK – 30.12.2019. / BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament, Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela...Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za idividualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN / UTORAK – 31.12.2019. / BUDIMPEŠTA
Doručak. Slobodan dan za šetnju i individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – tržni centar Kampona i Tropikarijum, gdje se na zanimljiv način možete upoznati sa biljnim i životinjskim svijetom tropskih predjela. Kolektivni odlazak gradskim prevozom, u centar Pešte na DOČEK NOVE 2019. GODINE. Individualni povratak u hotel. Fakultativno je moguće organizovati doček u diskoteci ili restoranu. Noćenje.

4. DAN / SRIJEDA – 01.01.2020. / BUDIMPEŠTA -BEČ - BUDIMPEŠTA
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak za Beč - glavni grad Austrije. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca - Hofbruk, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, novi dio grada Uno-city, dunavski toranj... i šetnja kroz prvi becirk - Kertner ulicu. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u Budimpeštu. Noćenje.

5. DAN / CETVRTAK – 02.01.2020. / BUDIMPEŠTA 
Doručak. Napuštanje hotela. Dan za šetnju i individualne aktivnosti i šoping. Fakultativni odlazak na jednocasovno krstarenje Dunavom. Polazak za Podgoricu oko 20:30 časova. Noćna vožnja.

6. DAN /PETAK –03.01.2020 / BUDIMPEŠTA - PODGORICA
Dolazak u Podgoricu u popodnevnim časovima. Kraj programa!!! 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
- Prevoz modernim autobusima na relaciji Podgorica - Budimpešta - Podgorica
- Kompletnu organizaciju i vođenje puta
- Usluga 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3 *
- Usluge vodiča za razglede po programu
- Organizacioni troškovi 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- Fakultativne izlete, ulaznice za kulturno istorijske spomenike i karte za gradski prevoz
- Putno zdravstveno osiguranje

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
 -mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 70 eura a zadnju ratu 7 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod banaka
- plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika

NAPOMENE:

- Organizator putovanja je Montesol Travel, licenca broj 320 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja
- Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
- Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje  i  konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja I sva odgovornost prelazi na njega bez prava zalbe i povracaja novca.
- Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
- Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.

 


PARTNERI
 • www.filiptravel.rs/
 • www.1atravel.rs
 • www.costacruise.com
 • www.alitalia.com
 • www.airserbia.com
 • montenegroairlines.com
 • www.msckrstarenja.com
 • www.turkishairlines.com