OHRID - DANI DRZAVNOSTI
  • Listing

Trajanje aranzmana 6 dana
Prevoz: autobus
Termin polaska: 12.07.-17.07.2017

LJETO 2017 – OHRID – ZA DAN DRŽAVNOSTI

6 DANA – PROMO CIJENA OD 90,00 € ZA PRIJAVE DO 15. JUNA

12.07 - 17.07.2017.

(PREVOZ + SMJEŠTAJ + VODIČ)
OHRID se nalazi na krajnjem jugu Makedonije. Biser Makedonije i cijelog Balkana, najstarije jezero na Balkanu, grad istorije i jedna od kolijevki pravoslavne duhovnosti. Zahvaljujući svojim osobenostima grad Ohrid i Ohridsko jezero proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Na našem tržištu nekada popularna, a u poslednje vrijeme zaboravljena destinacija.

Poslednjih nekoliko godina se neprimjetno nametnuo kao destinacija koja okuplja sve veći broj mladih ljudi iz regiona. Postale su nezaboravne novogodišnje noći doživljene na obalama prelijepog jezera. Pored toga izleti i niske cijene vanpansionske potrošnje su definitivno prevagnule da mladi u potpunosti uživaju na Ohridu i da se zadovoljni vrate svojim kućama.

PROGRAM  PUTOVANJA:

1. DAN / SRIJEDA - 12.07.2017. / PODGORICA - OHRID / 

Sastanak grupe ispred hotela “City” u 23:30 h. Polazak u 23:45 h udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko Albanije (Božaj, Skadar, Tirana...) sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

2. DAN / ČETVRTAK - 13.07.2017. / OHRID /

Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u izabranom smještaju. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon toga odlazak na plažu i slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u smještaj. Mogućnost kolektivnog večernjeg izlaska. Noćenje.

3. DAN / PETAK - 14.07.2017. / OHRID /

U 10:00 h polazak grupe sa glavnog gradskog trga na obilazak Ohrida u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava - sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Nakon toga odlazak na plažu i slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u smještaj. Noćenje.

4. DAN / SUBOTA - 15.07.2017. / AKVA PARK /

Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Struge, u Akva park hotela Izgrev. Slobodno vrijeme. Povratak u Ohrid. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. DAN / NEDELJA - 16.07.2017. / SVETI NAUM - BILJANINI IZVORI - ZALIV KOSTIJU /

Okupljanje grupe na gradskom trgu u 09:00 h i odlazak na fakultativni obilazak Biljaninih izvora, Zaliv kostiju - Mikovog grada, Sveti Naum - Obilazak rekonstruisanog naselja iz bronzanog doba – muzeja i vidikovca, sa koga se pruža nestvarna slika Ohridskog jezera i priobalnog dijela. Nastavak putovanja do Svetog Nauma, čuvenog ohridskog izletišta gdje se Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6. DAN / PONEDELJAK - 17.07.2017. / OHRID - PODGORICA /

Napuštanje smještaja do 10:00 h i polazak za Crnu Goru. Putovanje preko graničnog prelaza Ćafasan, Elbasana... Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj programa !

Cijena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom visoke turističke klase

- Četiri noćenja u izabranom smještaju

- Usluge lokalnog turističkog vodiča

- Obilaske prema programu putovanja

- Usluge pratioca grupe

 

Cijena aranžmana ne obuhvata:

- Individualne troškove

- Fakultativni izleti 

- Putno zdravstveno osiguranje 

Smještaj:

Vila Miranda je smještena u Ohridu, na 100 metara od najbližih restorana i supermarketa, pansion Miranda nudi besplatan bežični internet, sobe sa satelitskom televizijom i pogledom na vrt, terasu i zajednički salon.

Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Zajednički frižider se nalazi na svakom spratu.

USLOVI I NACIN PLACANJA:
 -mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 30 eura a zadnju ratu 7 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod CKB ili Hipotekarne banke
- plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika

Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Montesol travel d.o.o. koji su sastavni dio programa putovanja

 


PARTNERI
  • www.filiptravel.rs/
  • www.1atravel.rs
  • www.costacruise.com
  • www.alitalia.com
  • www.airserbia.com
  • montenegroairlines.com
  • www.msckrstarenja.com
  • www.turkishairlines.com