MAGICNA JUZNA ITALIJA - NAPULJ-LECE-BARI-SORENTO-KAPRI - JESEN 2017
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing

Aranzman: Kapri-Amalfi-Pozitano-Pompeji-Alberobelo
Prevoz: bus+ferryboat
Trajanje aranzmana:  10.10.-16.10.2017

MAGIČNA JUŽNA ITALIJA - JESEN 2017 - TRECI PUT ZAREDOM
BARI-NAPULJ-SORENTO-KAPRI-POMPEJI-AMALFI-POZITANO
-RAVELLO- LEĆE- ALBEROBELO 
10.10.-16.10.2017
CIJENA: 270 EURA
7 DANA / 4 NOCENJA + BUS + FERRYBOAT


1. dan  10.10.2017  PODGORICA- DRAČ-
Okupljanje putnika ispred hotela “City” u 15:45h. Polazak prema Dracu u 16:00. Voznja kroz Albaniju sa kracim pauzama za odmor i granicne formalnosti. Po dolasku u Drač slobodno vrijeme.    Ukrcavanje na feribot  u 22h.. Noćna plovidba Jadranskim morem…

2. dan  11.10.2017   BARI – NAPULJ
Uplovljavanje u luku BARI u prijepodnevnim satima (oko 8h). Slijedi iskrcavanje sa feribota i odlazak za Napulj. Po dolasku polazak u organizovani obilazak grada, nekadašnje prestonice južne Italije. Razgledanje istorijskog centra: Duomo – katedrala, Korzo Umberto I, Novi zamak, Galerija Umberto I, Teatar San Karlo, trg Plebišita sa Kraljevskom palatom, ulica Kiaia sa „najstarijom“ picerijom na svetu,… Slobodno vrijeme. Smjestaj u hotel.  Noćenje.  

3.Dan 12.10.2017   NAPULJ – SORENTO – KAPRI  
Doručak. Slobodno vrijeme u Napulju, ili fakultativni izlet do SORENTA i KAPRI-a (CAPRI). Po dolasku u luku ukrcavanje za feribot za Kapri.Dolazak u luku Marina Grande.  Vožnja minibusevima do mjesta Capri i razgledanje mjesta: trg Piazzetta sa srednjovjekovnim kućama, manastir Certosa di San Giacomo, gradski park Giardini di Augusto, via Camerelle s luksuznim dućanima i dizajnerskim buticima. Voznja zicarom i uspinjacom (nije ukljucena u cijenu). Slobodno vrijeme do polaska prema Sorentu. Povratak brodom u SORENTO, grada smještenog na litici, s prekrasnim pogledom na Vezuv. Slijedi šetnja uskim kamenim ulicama i slobodno vrijeme za ručak. Povratak u hotel. Noćenje.

4.Dan  13.10.2017 NAPULJ –POZITIANO-AMALFI
Doručak. Predlažemo cjelodnevni fakultativni izlet autobusom na AMALFIJSKU OBALU - Amalfitianu, popularnu turističku destinaciju, smještenu na strmim obalama Tirenskog mora. Slijedi vožnja zavojitim putem, uz plantaže limuna, do Positiana, grada s karakterističnim kućama izgrađenim na strmoj obali, poznatog motiva mnogih razglednica. Po dolasku šetnja mondenskim mjestom, gdje svakako predlažemo isprobati poznati liker limonćelo (limoncello). Nastavak vožnje do grada Amalfija, najpoznatijeg mjesta na obali. Šetnja do katedrale Svetog Andrije, prekrasne građevine izgrađene u mavarskom stilu. Slobodno vrijeme za ručak. Nastavak vožnje do Ravella, gradića smještenog na 350 metara nadmorske visine, sa prekrasnim pogledom na obalu i idealnom mjestu za fotografisanje.Mogucnost ulaska u vilu Cimbrone. (ulaznica nije ukljucena u cijenu , grupna ulaznica iznosi 5 eura). Povratak u hotel. Noćenje.

5. Dan 14.10.2017  NAPULJ – POMPEJA- LEĆE 
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u Napulju ili odlazak na fakultativni izlet POMPEJA . Vožnja autobusom do arheološkog nalazišta POMPEJA na razgledanje ostataka starorimskog grada, koji je u ljeto 79. godine nestao u erupciji  vulkana Vezuv.  Lokacija je zbog pepela ostala neotkrivena preko 1500 godina. Slobodno vrijeme za uzivanje na ovom prelijepom lokalitetu. Povratak u Napulj i nastavak vožnje prema Lećeu.  Kasni dolazak u Lece. Smještaj u hotel. Noćenje. 

6.dan  15.10.2017 Dan  LEĆE – ALBEROBELO  – BARI
Doručak. Odjava iz hotela. Prijepodnevni obilazak istorijskog centra Lećea sa razgledanjem: portiko Napulja sa Trijumfalnom kapijom, palata Vlade, trg Oronco, Katedralni trg… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Napuštanje Lećea i odlazak do nevjerovatnog ALBEROBELA, grada koji predstavlja sinonim turizma Apulije. Najveća atrakcija ovog mjestašca su neodoljive kućice sa kupastim krovovima koje lokalno stanovništvo naziva „truli“. Preko 1030 ovakvih neobičnih kućica načičkano je u Alberobelu, pa čak je i crkva Sv. Antonija u formi trulija. Pored crkve, obići ćemo i „Kuću ljubavi“, svetilište doktora... Slobodno vrijeme do polaska ka Bariju. Dolazak u Bari i odlazak autobusom do bazilike Svetog Nikole u kojoj se nalaze mošti ovog velikog hrišćanskog svetitelja. Nakon obilaska, ukrcavanje na brod I plovidba prema Draču.  Noćna plovidba. 

7.dan 16.10.2017 Dan DRAČ – PODGORICA 
Uplovljavanje u luku DRAČ u prijepodnevnim časovima.  Polazak prema Podgorici. Dolazak u Podgoricu u poslepodnevnim časovima.  Kraj programa.  

U cijenu aranžmana je uključeno:
- prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
- jedno noćenje s doruckom u hotelu  sa 3* u Leceu- Zenit Solento
- tri nocenja sa doruckom u hotelu   sa 3* u okolini Napulja 
-povratna karta za ferry ( deck ) , mogucnost doplate za kabinu
- licencirani vodic tokom cijelog putovanja
- organizacioni troškovi
- obilasci prema programu putovanja

U cijenu aranžmana nije uključeno:
Fakultativni izleti:    
-Sorento- Kapri   (sa kartom za brod ) 
-Amalfijska obala (Pozitano, Amalfi i Ravello) 
-Pompeja  
-gradska taksa za Lece i Napulj , placa se na recepciji hotela
- medjunarodno putnicko I zdravstveno osiguranje – 7€
- individualni troskovi putnika

NAČIN PLAĆANJA:
 -mogućnost plaćanja na 4 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 70€ a zadnju ratu 7 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod CKB ili Hipotekarne banke
- plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika

Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE MONTESOL TRAVEL SA BROJEM LICENCE 320 IZDATE OD MINISTARSTVA TURIZMA I ODRZIVOG RAZVOJA i sastavni su dio ugovora o putovanju.

Za ovo putovanje minimalni broj prijavljenih putnika je 45. U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadrzava pravo otkaza aranzmana najkasnije sedam dana prije polaska.

 


PARTNERI
 • www.filiptravel.rs/
 • www.1atravel.rs
 • www.costacruise.com
 • www.alitalia.com
 • www.airserbia.com
 • montenegroairlines.com
 • www.msckrstarenja.com
 • www.turkishairlines.com