KUSADASI - TURSKA - HIT LJETOVANJE
 • Listing
 • Listing
 • Listing

Aranzman: Kusadasi - Turska - ljeto 2019
prevoz: autobus
Trajanje aranzmana: 02.08.-11.08.2019

KUSADASI – TURSKA - NOVO HIT LJETOVANJE  2019
02.08.-11.08.2019
FIRST MINUTE CIJENA:
HOTEL "DABAKLAR" SA 4* - POLUPANSION - 299 EUR
HOTEL "GRAND SAHIN" SA 4* - ALL INCLUSIVE - 379 EUR


CANAKALE-PAMUKALE-AQUAPARK
PREVOZ+HOTEL SA 4* NA BAZI POLUPANSIONA ILI ALL INCLUSIVE + VODIC
Kušadasi je ljetovalište u Turskoj, na obali Egejskog mora. Nalazi se 95 km južno od Izmira, trećeg po veličini grada u Turskoj. Kušadasi je pr ilično veliko ljetovalište, koje ima populaciju od preko 100 000. Ovaj broj u toku ljeta poraste na preko pola miliona, što govori o njegovoj popularnosti i atraktivnosti. Grad se zapravo nalazi u prelijepom zalivu, a naspram njega je poluostrvo Guvercin Ada (u prevodu Golublje ostrvo, koje je sa kopnom povezano uskim prolazom). Ime je dobio od reči „kuş” što znači ptica i reči “ada” što znači ostrvo. Simbol grada je spomenik na glavnom šetalištu, gdje su ptice predstavljene u ljudskoj šaci. Kušadasi je danas moderan grad, koji vam najpotpunije može dočarati duh mediterana protkan velikim šarmom orijenta.
Ovaj grad vam može pružiti mnogo toga, od važnih istorijskih lokaliteta( Pamukale, Efes) pa do veoma kvalitetne zabave(akva parkovi, noćni život i kupovina).
 
1.DAN PETAK 02.08.  PODGORICA – ČANAKALE (cca 1044km)
Okupljanje putnika kod Delta City na strani Zare u 14:45h.Polazak za Kusadasi u 15 casova.. Putovanje preko Albanije i Grčke sa usputnim pauzama radi odmora. Dnevno-noćna vožnja.

2.DAN SUBOTA 03.08. ČANAKALE
Dolazak u Čanakale u popodnevnim časovima. Smještaj u hotel. Šetnja ovim divnim gradom na obali Dardanela. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.DAN NEDELJA 04.08. ČANAKALE-KUŠADASI (cca 410km)
Rani doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Kušadasiju. Dolazak u ovaj turski biser na obali Egejskog mora. Smještaj u izabrani hotel. Nakon odmora. Odlazak na prvo upoznavanje grada-ostrva ptica ( Ku-ptica adasi- ostrvo), pješačke ulice i Karavan saray. Slobodno vrijeme. Večera. Noćenje.

4.DAN PONEDELJAK 05.08. KUŠADASI
Doručak. Slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativnog odlaska na plažu „Capelo“ (http://cappellobeach.com) Uživanje u ovoj predivnoj plaži, odličnom plažnom baru, fantastičnim animacijama i doobrim koktelima. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Večera. Mogućnost odlaska u neki od mnogobrojnih klubova u Kušadasiju.

5.DAN UTORAK 06.08. KUŠADASI
Doručak. Slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativnog odlaska na “Žensku plažu„ (Ladies beach) plažni klub “Next”. Povratak u hotel. Večera. Slobodno vrijeme ili mogućnost organizovanja posjete nekom od autentičnih nargila barova. Noćenje.

6.DAN SRIJEDA 07.08. KUŠADASI-PAMUKALE-KUŠADASI (cca 200km)
Pamukkale jedinstven prirodni fenomen- okamenjene terase stvorene krečnjačkim naslagama iz termalnih izvora bogatih kalcijumovim solima, čije se vode slivaju preko niza malih bazena na padini brda nad dolinom Velikog Meandra. To će biti svakako jedna od najljepših uspomena koje ćete ponijeti iz Turske. Nezaboravan prizor dopunjuju, svakako i ostaci antičkog Hijerapolisa (Apolonov hram, terme, Vizantijska vrata, pozorište, nekropola sa stotinama sarkofaga, hipogeja i tumulusa...). Možete se okupati na kaskadnim bazenima u ljekovitoj vodi (37®C). U cijenu izleta su uključeni transfer, ulaznice za Hijerapolis, ručak i vođenje na srpskom jeziku.

7.DAN ČETVRTAK 08.08. KUŠADASI
Doručak. Slobodno vrijeme ili mogućnost posjete jednom od najvećih akva parkova u Turskoj “ADALAND”. Uživanje u nezaboravnom provodu i zabavi na mnogobrojnim sadržajima koji se nalaze u akva parku. Povratak u hotel. Večera. Mogućnost odlaska do nekog od klubova u “Bar street”. Noćenje.

8.DAN PETAK 09.08.  KUŠADASI
Doručak. Slobodno vrijeme ili mogućnost organizovanja krstarenja. Posjeta predivnim I netaknutim plažama u okolini Kušadasija. Uživanje u dobrom kupanju, skokovima sa palube i dobroj muzici… Povratak oko 16-17časova. Večera. Slobodno vrijeme za šetnju starim dijelom grada. Noćenje.

9.DAN SUBOTA 10.08. KUŠADASI- PODGORICA
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska za Crnu Goru. Polazak u poslepodnevnim časovima.
Putovanje preko Grčke, Albanije do Podgorice.

10.DAN NEDELJA 11.08. PODGORICA
Dolazak u Podgoricu u poslepodnevnim časovima. Kraj programa.
 
 CIJENA ARANAŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz udobnim autobusima na relaciji Podgorica -Kusadasi-Podgorica
 • Trajekt Edžebat-Čanakale-Edžebat
 • 1 noćenje u hotelu Zileli www.hotelzileli.com  3* u Čanakaleu na bazi noćenje sa doručkom
 • 6 noćenja u hotelu Dabaklar 4* http://www.dabaklarhotel.com  na bazi polupansiona- doručak – večera ili 
 • 6 noćenja u hotelu Grand Šahins 4* http://www.grandsahins.com   na bazi sve uključeno (All inclusive)
 • Usluge vodiča tokom putovanja
 • Agencijske usluge i provizije
 CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove
Način plaćanja:
 -mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 80 eura a zadnju ratu 15 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod banaka

Za ovo putovane važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Montesol travel i sastavni su dio Ugovora o putovanju

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE ”ISTANBUL”
● Potrebno je najmanje 45 putnika za realizaciju ovog putovanja.
 Voda: Preporučuje se korišćenje isključivo flaširane vode. Novac: Nova Turska lira 1 TRY=0.4381 evro.
 
OPIS FAKULTATIVNIH IZLETA:
 
PLAŽE – Ukoliko vam je teško da se odlučite na koju plažu treba otići, mi smo za vas spremili najbolju i najjeftiniju ponudu odlaska na neke od najboljih plaža u Kusadasiju. ( Long Beach-Capello club, Ladies beach-Next beach club..). U cijenu je uključen prevoz od hotela do plaže  i korišćenje ležaljki i suncobrana.
 • – Pamukkale jednistven prirodni fenomen- okamenjene terase stvorene krečnjačkim naslagama iz termalnih izvora bogatih kalcijumovim solima, čije se vode slivaju preko niza malih bazena na padini brda nad dolinom Velikog Meandra. To će biti svakako jedna od najljepših uspomena koje ćete ponijeti iz Turske. Nezaboravan prizor dopunjuju, svakako i ostaci antičkog Hijerapolisa (Apolonov hram, terme, Vizantijska vrata, pozorište, nekropola sa stotinama sarkofaga, hipogeja i tumulusa...). Možete se okupati na kaskadnim bazenima u ljekovitoj vodi (37®C). U cijenu izleta su uključeni transfer, ulaznice za Hijerapolis, ručak i vođenje na srpskom jeziku
 •  
 • – Za one koje uživaju u prostranstvu mora, kristalno čistoj vodi, ovaj izlet će biti pravi izbor. Imaćete mogućnost da uživate u ljepotama Egejskog mora, divljim, netaknutim plažama. U cijenu izleta je uključeno krstarenje brodom, kupanje u lijepim morskim uvalama, izletnički ručak, neograničena konzumacija bezalkoholnih pića. Kafa, čaj, sladoled i alkoholna pića se naplaćuju.
AQUA PARK Posjetite i nezaboravno se provedite u najljepšim vodenim parkovima zabave u Turskoj. Brzi tobogani, neobični bazeni, vožnja čamcima ispijanje osvježavajućih pića u aqua-barovima učiniće vašu posetu AKVA parkovima nezaboravnom. Za vas smo izabrali ADALEND. U cijenu je uključeno korišćenje svih sadržaja aqua parka i transfer.
 


PARTNERI
 • www.filiptravel.rs/
 • www.1atravel.rs
 • www.costacruise.com
 • www.alitalia.com
 • www.airserbia.com
 • montenegroairlines.com
 • www.msckrstarenja.com
 • www.turkishairlines.com