IZRAEL I PALESTINA ZA DRZAVNE PRAZNIKE - carter let iz Tivta
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing

Aranzman: Izrael i Palestina 
Prevoz: avion
Trajanje aranzmana: 19.05.-26.05.2017
 

IZRAEL I PALESTINA ZA DRZAVNE PRAZNIKE - SIGURAN POLAZAK
TEL AVIV - VITLEJEM - JERUSALIM - JERIHON - NAZARET - HAIFA - MRTVO MORE
19.05.-26.05.2017 / 8 DANA /
CIJENA: 889 EURA

Program putoovanja:

19. maj 2017.  TIVAT – TEL AVIV – VITLEJEM  

Okupljanje grupe na aerodromu u Tivtu  2 sata prije polijetanja. Let za Tel Aviv u 09:50h. Dolazak u Tel Aviv u 13:50 h. Nakon graničnih formalnosti transfer do Vitlejema. Usputna pauza u Mamila centru nadomak zidina starog grada u Jerusalimu. Transfer do hotela. Večera. Noćenje.    

20. maj 2017.  VITLEJEM  JERUSALIM

Doručak. Nakon doručka predvidjen je obilazak crkve Hristovog rodjenja u Vitlejemu. Nakon posjete Crkvi odlazak do Jerusalima u pratnji stručnog vodiča. Obilazak Zapadnog zida ili Zida plača, ostatku nekadašnjeg Hrama. Slobodno vrijeme za šetnju i šoping suvenira. Transfer do Sionske gore gdje ćete vidjeti crkvu Petrovog kajanja, Davidov grob i sobu tajne večere. Nakon posjete Sionskoj Gori transfer do hotela. Ostatak dana slobodan za šetnju ulicama Jerusalima i kolektivni večernji izlazak. Transfer do hotela. Večera. Noćenje.

21. maj 2017   JERUSALIM

Doručak. Nakon doručka obilazak Maslinove gore, crkve Očenaša, crkve Dominus flevit, Crkve svih naroda, Marijinog groba. Slobodno vrijeme za ručak u nekom od restorana u kompleksu Mamila u strogom centru grada. Popodnevni obilazak Starog grada Jerusalima sa posjetom Crkvi Hristovog groba i mjestu raspeća. Proći ćemo ulicom krsnih stradanja ili ulicom bola - Via Dolorosa, strma ulica od oko 1000 koraka kojom je Isus prošao noseći krst na kojem je razapet. Obilazak Cvrkve sv. Ane, ribnjak Bethezda, Kapela bičevanja i osude, posjeticemo mjesto rodjenja presvete Bogorodice, bazilika Ecce homo. Večera. Noćenje.

22. maj 2017.  MRTVO MORE – KUMRAN  – JERIHON – BRDO BLAŽENSTAVA

Doručak. Odlazak u Jerihon, najstariji grad na svijetu. Obilazimo: Elizejev izvor, Zakejeva smokva, te pogled na Brdo iskušenja. Slijedi posjeta Kumranu, antičkom naselju čiji su ostaci smješteni oko kilometar i po od obala Mrtvog mora. Slobodno vrijeme na Mrtvom moru za kupanje i kupovinu suvenira i kozmetike pravljene od ljekovitih satojaka iz Mrtvog mora. Putovanje Jordanskom dolinom. Posjeta mjestu krstenja Isusa Hrista – Jardenit. Nakon toga kraca posjeta Tabhi, obilazak crkve Umnožavanja hljebova i ribe, crkvi Petrovog prvenstva i Kafarnaumu, nekadašnjem sjedištu rimske vlasti u Galileji i mjestu gdje je Isus propovjedao. Dolazak u Tiberias na obali Galilejskog jezera. Noćenje .

23. maj 2017.  NAZARET – HAIFA

Doručak. Nakon doručka odlazak u Nazaret. Obilazak Bazilike Navještenja, crkve sv. Josipa, Josipove radionice, sinagoge i crkve Marijinog izvora. Nakon posjete Nazaretu odlazak do Haife. Posjeta Bahajskim vrtovima i Stella Maris crkvi. Nastavak puta i poslijepodnevni dolazak u Tel Aviv. Smještaj u hotel. Mogućnost kolektivnog večernjeg izlaska. Noćenje.

24. maj 2017.  TEL AVIV

Doručak. Obilazak grada u pratnji stručnog vodiča. Grad je osnovan 1909. godine, a nalazi se na obali Sredozemnog mora. Od pedesetih godina prošlog vijeka proširio se do Jaffe, pa ona više nije obližnji grad već dio Tel Aviva. Grad je poput Berlina i Vankuvera, nikada ne spava, a poznata je meka za oko 3 miliona turista godišnje koje privlači kosmopolitska atmosfera, kafići, barovi, restorani, diskoteke i plaže. Panoramska vožnja tokom koje ćemo posebno obratiti pažnju na Bijeli grad Tel Aviva, najveću četvrt u stilu Bauhaus na svijetu. Slobodno vrijeme. Noćenje. 

25. maj 2017.  TEL AVIV

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Mogućnost posjete Openhajmerovom muzeju dijamanata, berzi dijamanata po kojoj je ovaj grad jedan od najčuvenijih na planeti. Odjavljivanje hotelskih soba i slobodno poslijepodne za uživanje i odmor na plaži. Opcionalno postoji mogućnost produžetka boravka u sobama uz doplatu na licu mjesta. U 23:30h sastanak u hotelu radi transfera do aerodroma.

26. maj 2017. TEL AVIV - TIVAT               

Transfer na aerodrom Ben Gurion u Tel Avivu. Prijava na let, granične formalnosti. Let za Tivat je predvidjen u 05:50 h sa dolaskom na aerodrom u Tivtu u 07:50 h.Kraj programa.

 

CIJENA 889 €

U cijenu je uračunato:

- Avio prevoz Tivat – Tel Aviv – Tivat  

- 1 noćenje na bazi polupansiona ( doručak + večera ) u Vitlejemu u hotelu Holy Land www.holylandhotel.net ili sličan

- 2 noćenje na bazi polupansiona ( doručak + večera ) u Jerusalimu u hotelu Jerusalem Gold ili sličan

- 1 noćenje na bazi noćenja sa doručkom  u Tiberiasu u hotelu Golan www.golanhotel.com ili sličan

- 2 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u Tel Avivu u hotelu Marina www.marina-telaviv.com ili sličan

- Svi transferi i obilasci prema programu

- Usluga vodiča za obilaske po programu  

- Putno zdravstveno osiguranje

 

U cijenu nije uračunato:

- Aerodromske takse  (95 €)

- Ulaznice i takse za lokalitete koji se posjećuju, individualni troškovi i ostale nepomenute usluge...                                        

 

POPUSTI ZA DJECU:  0 – 2 godine ( djeca plaćaju samo aerodromske takse )

                                 2 – 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 20% )

*Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama

*Smještaj u jednokrevetnoj sobi je moguć uz doplatu od 205 € za svo vrijeme boravka

*Trokrevetne sobe mogu se dobiti na upit, ali se ne preporučuju, jer uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.

*Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata Hipotekarne banke

*Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 320.           

 • Ukoliko iz Izraela želite da pozovete broj u Crnoj Gori birajte 00 382 + pozivni broj grada ili mobilnog operatera ( bez nule ) + broj telefona koji želite pozvati
 • Lokalno vrijeme je +1 sat u odnosu na Crnu Goru
 • Zvanična moneta je Šekel; za 1 Euro se dobija oko 4.3 šekela
 • Ukoliko ste u roaming-u preporučujemo da manuelno izaberete mrežu CELLCOM ili PELEPHONE
 • Pozivni broj za Jerusalim je 00 972 2 + broj telefona koji pozivate, a za Tel Aviv 00 972 3 + broj telefona koji pozivate.
 • Ambasada Srbije, koja zastupa interese Crne Gore se nalazi na adresi 10, Bodenheimer, 62008 Tel Aviv. Tel + 972 3 604 553
 • Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Montesol travel koji su sastavni dio programa putovanja
 •  MINIMUM ZA REALIZACIJU JE 20 PUTNIKA


PARTNERI
 • www.filiptravel.rs/
 • www.1atravel.rs
 • www.costacruise.com
 • www.alitalia.com
 • www.airserbia.com
 • montenegroairlines.com
 • www.msckrstarenja.com
 • www.turkishairlines.com