AZURNA OBALA-VERONA-ITALIJANSKA RIVIJERA - NOVA GODINA 2020
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing
 • Listing

Aranzman:Verona-Nica-Kan-Monte Karlo-Antib-Menton-Monako
Prevoz: autobus
Trajanje aranzmana: 29.12.-03.01.2020

CIJENA ARANŽMANA: 209,00 € 
ZA PRIJAVE DO 5. DECEMBRA ILI POPUNJAVANJA SLOBODNIH PROMOTIVNIH MJESTA

6 dana / 29.12.2019 – 03.01.2020.
PREVOZ, HOTEL SA DORUČKOM, VODIČ                                                                                                                                                               

Vodimo Vas na nezaboravno putovanje u najljepše regije evropskog dijela Mediterana. Ovo putovanje objedinjuje italijansku Ligurijsku rivijeru i francusku Azurnu obalu, fantastične predjele i nevjerovatno lijepe gradove... Pružamo Vam priliku da uživate u mirisima lovora, maslina, mora, jasmina i parfema u vazduhu... Sve to začinjeno sjajnim pričama i nevjerovatnim scenama koje će Vam prosto oduzimati dah! Naš put nas vodi na Liguriju do San Rema. Da li je potrebno isticati ljepote ovog mondenskog ljetovališta? Vjerujemo da ste zahvaljujući čuvenom festivalu već čuli za Sanremo. To je grad cvijeća, prelijepih riva uz Ligurijsko more i fantastičnih noći Kazina Ariston i iluminacija Ruske crkve... Dalje ćemo uživati u Azurnoj obali i njenim fantastičnim gradovima: Kan – mondenski centar čuven po svom prestižnom filmskom festivalu, Nica – kraljica Azurne obale smještena u prelijepom Zalivu Anđela i naravno, Kneževina Monako sa srceparajućom pričom o jednoj ljubavi, ali i besanim noćima Monte Karla i njegove luksuzne Kockarnice... Na kraju nas očekuje prelijepa Đenova sa svojim čudesnim spomenicima i fantastičnim pričama.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / 29.12.2019. / NEDELJA / PODGORICA - VERONA

Okupljanje putnika kod INA pumpe sa strane tržnog centra DELTA CITY u podnevnim satima. Polazak udobnim autobusom visoke turističke klase. Dnevno noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim pauzama za odmor i osvježenje.

2. DAN / 30.12.2019. / PONEDELJAK / VERONA
Dolazak u Veronu u jutarnjim časovima. Obilazak grada: trg Bra, Arena, ulica Macini, trg Erbe, Danteov trg, crkva Santa Marija Antika i grobnica Skalidjerija, Romeova i Julijina kuća. Slobodno vrijeme. Smještaj u hotel u okolini Verone. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN / 31.12.2019. / UTORAK / VERONA – NICA
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Nicu. Jutarnja vožnja preko pokrajina Furlanija, Veneto, Lombardija. Putovanje preko živopisnih predjela Rivijere cvijeća do Nice. Po dolasku obilazak uz razgledanje: Engleska promenada, hotel “Negresco”, trg Mesena, katedrala Sv. Reparate. Slobodno vrijeme. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Pripreme za doček Nove godine. Zajednički odlazak na doček do centra Nice. Srećna Nova godina 2019. Individualan povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN / 01.01.2019. / SRIJEDA / NICA – MENTON – MONTE KARLO – MONAKO
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet do Monaka, Monte Karla i Mentona. Odlazak do Mentona, mondenski centar na Francuskoj rivijeri koji se još naziva “La perle de la France” – “Biser Francuske”. Nakon dolaska, obilazak: stari grad sa izuzetnim mediteranskim šarmom, lijepa marina, živopisne pjacete...Slobodno vrijeme. Odlazak do Monaka. Obilazak Monaka uz razgledanje: Okeanografski muzej, Katedrala Sv. Nikole sa grobnicama dinastije Grimaldi, Kneževska palata. Slobodno vrijeme za posjetu Okeanografskom muzeju ili individualne aktivnosti. Nastavak razgledanja uz vožnju stazom Formule 1 do Monte Karla. Obilazak trga Kazina sa čuvenom Kockarnicom “Monte Carlo”, hotelom “Paris” i kafeom “Paris”. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel u večernjim satima Noćenje.

5. DAN / 02.01.2019. / ČETVRTAK / NICA - KAN - ANTIB - PODGORICA
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak na fakultativni izlet do Kana i Antiba. Odlazak do mondenskog Kana. Kraći obilazak grada: Palata filmskog festivala, šetalište Kroazet, Srpska ulica, hotel “Carlton”. Slobodno vrijeme . Nastavak putovanja za Antib, pravi biser Mediterana. Ovaj slikoviti gradić je smješten na pola puta između Nice i Kana. Gradom dominira tvrđava Fort Kare u čijem podnožju je marina za jahte. Antib, osim toga što je meka džet setera, poznat je i po džez festivalu, festivalu podvodne fotografije i starina. Po dolasku obilazak Antiba: stari dio grada, tvrđava, luka... Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Polazak za Podgoricu u popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Italiju i Hrvatsku sa kraćim pauzama za odmor.

6. DAN / 03.01.2019. / PETAK / PODGORICA
Dolazak u Podgoricu u popodnevnim satima. Kraj programa.

U cijenu aranžmana je uključeno:

-prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
-jedno noćenje s doruckom u hotelu sa 3* u okolini Verone
-dva  nocenja sa doruckom u hotelu sa 3* u okolini Nice
-licencirani vodic tokom cijelog putovanja
-organizacioni troškovi
-obilasci prema programu putovanja

U cijenu aranžmana nije uključeno:
-fakultativni izlet  San Remo-Menton- Monako-Monte Karlo – 30 eura
-fakultativni izlet Antib I Kan – 20 eura
-medjunarodno putnicko I zdravstveno osiguranje – 10 eura
-individualni troskovi putnika
-lokalne gradske takse (placaju se na recepciji hotela )

NAČIN PLAĆANJA:
 -mogućnost plaćanja na 4 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 70 eura, drugu i trecu ratu pocetkom Novembra i Decembra, a zadnju ratu 15 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod banaka

Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE MONTESOL TRAVEL SA BROJEM LICENCE 320 IZDATE OD MINISTARSTVA TURIZMA I ODRZIVOG RAZVOJA i sastavni su dio ugovora o putovanju.

Za ovo putovanje minimalni broj prijavljenih putnika je 45. U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadrzava pravo otkaza aranzmana najkasnije sedam dana prije polaska.
Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

- Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

- Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

- Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

- Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

- Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika

- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.


 


PARTNERI
 • www.filiptravel.rs/
 • www.1atravel.rs
 • www.costacruise.com
 • www.alitalia.com
 • www.airserbia.com
 • montenegroairlines.com
 • www.msckrstarenja.com
 • www.turkishairlines.com